De Goede Teksten - Tekstschrijver Ede

De Goede Werkwijze

×

De Goede Werkwijze

Misschien handig als ik even op een rijtje zet wat u kunt verwachten in onze samenwerking. Want ik schrijf graag voor u en neem die zorg met plezier over. Maar ik kan het natuurlijk niet helemaal zonder u.

Wensen en verwachtingen

Allereerst wil ik precies weten wat uw wensen zijn en wat u verwacht van het resultaat. Wat moet er worden geschreven en wat is het doel? Voor wie is de tekst bestemd, waar moet het over gaan en wanneer moet het klaar zijn?

Dat eerste gesprek is vrijblijvend, en gratis. Het liefst zit ik daarvoor bij u aan tafel. Is dat niet mogelijk, dan kunnen we elkaar ook telefonisch spreken.

Fotograaf, grafisch ontwerper, webbouwer, drukker?
Wilt u meer dan alleen een tekst? Geen probleem. Ik werk samen met een aantal aanvullende professionals en kan het allemaal voor u regelen.

Offerte

Als ik weet wat u van mij verwacht, maak ik een offerte. Daarin leg ik vast wat ik voor u ga doen, wat dat kost, wat ik oplever en wanneer.

Interview(s)

Vervolgens heb ik u even hard nodig, want ik ga u het hemd van het lijf vragen. Zodat ik goed weet waarover ik schrijf en voor wie.

Tekstschrijver in bedrijf! Dan begint het echte werk en ga ik voor u aan de slag. En u heeft ondertussen mooi tijd voor andere zaken. Met een gerust gevoel: werk in wording!

Tekstvoorstel(len)

Ik stuur netjes op tijd de tekst of teksten en u mag erop schieten. We bespreken dat samen. Telefonisch, per mail of ik kom even langs. Het is pas goed en klaar als u het zegt.

Tekst in productie

En dan staat de website online, de nieuwsbrief is verzonden, de brochure verspreid. Tijd om u voor te bereiden op meer klanten, meer omzet, meer…

Neem contact op