De Goede Teksten - Tekstschrijver Ede

De Goede Tekstschrijver

×

De Goede Tekstschrijver

‘…En dan moet ik ook nog nodig aan de slag met die teksten voor mijn website!’ Zal ik u eens wat vertellen? U hoeft niet alles zelf te doen.

Behoefte aan

  • Vakkundig geschreven teksten voor uw website, nieuwsbrief, brochure, …
  • Die uw bedrijf in de schijnwerpers zetten
  • En u als ondernemer op de kaart?
  • Waarmee u (nieuwe) klanten trekt
  • En uiteindelijk uw omzet verhoogt
  • Terwijl u ondertussen doet waar u de beste in bent?

Professionele tekstschrijver

Professionele teksten zorgen aantoonbaar voor meer omzet. Daarom loont het om een gekwalificeerde tekstschrijver te kiezen voor uw kostbare woorden. De Goede Teksten werkt op zinvolle wijze aan uw bedrijfsresultaten, zodat u tijd hebt voor andere zinnige zaken.

Wat vinden ondernemende professionals van De Goede Teksten?

‘Ik ben onder de indruk! Sterk en prikkelend geschreven. Complimenten.’
Chanan Moll – Media Artists (webteksten voor een autobedrijf)

‘We waren helemaal gecharmeerd van jouw tekst: precies de goede toon, goede zinnen, precies genoeg informatie. Het leest makkelijk, het is luchtig en toch to the point.’
Olga de Rijk – Holland Harmony (ledenfolder)

‘Niet alleen zijn de teksten een stuk leesbaarder, jouw suggesties hebben de gids als geheel ook beter gemaakt. Conclusie: ik ben er zeer tevreden over.’
Thom Rutten – Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (trainingsgids)

‘Als je op deze manier schrijft ben ik zeer tevreden. Ga zo door!!!!!’
Rolf van Eden – Dena Food Service Equipment (advertentie en advertorial)

Liesbeth De Goede

Na mijn studie in Groningen was ik een uitgelezen Neerlandicus, maar de liefde voor schrijven is altijd gebleven. Ik houd van taal, van de kracht en de macht en de muziek die woorden kunnen hebben. Na jaren in loondienst (onder andere als docente Nederlands en als redacteur) heb ik het ondernemerschap ontdekt. En vooral de wereld van de ondernemer. Wat een energie, daadkracht, ideeën en creativiteit kom je daar tegen! Daar wil ik bij horen, aan bijdragen. Op de beste manier die ik ken: met mijn schrijftalent, mijn eigen creativiteit, met al mijn ervaring en met mijn hart.

‘Geluk is de sleutel tot succes. Als je doet wat je het liefste doet, zul je succesvol zijn.’ Doe dus lekker wat u het liefste doet. Dan doe ik dat ook.

Neem contact op