De Goede Teksten - Tekstschrijver Ede

De Goede Teksten

×

De Goede Teksten

De Goede Teksten schrijft, herschrijft, redigeert en corrigeert onder andere:

  • Advertorials
  • Brochures
  • Direct Mail
  • Folders
  • Jaarverslagen
  • Nieuwsbrieven
  • Persberichten
  • Webteksten

Pakkende teksten

Pakkende en sterke teksten, helder en to the point. Met gevoel voor uw doelgroep, klant en markt. De Goede Teksten brengt uw bedrijf vakkundig onder woorden.

Voor de klant met oog voor kwaliteit

Goede teksten schrijven vereist vakmanschap. Vakmanschap verdient goede teksten.

Tekstschrijver/ copywriter

Ik geef woorden aan uw product of uw dienstverlening. Heb ik verstand van bouwen / auto’s / bewegen / parket / massages / dromenuitleg / installatie-techniek / (vul maar in)? Nee, maar u wel. En ik vraag u het hemd van het lijf.

Samen creëren we maatwerk: deskundige inhoud, vakkundig verwoord.

Redacteur

Regelmatig vragen mensen mij: ‘Doe je ook vertalingen?’ Jazeker! Ik vertaal Nederlands met een vlekje en een deukje in goedlopende, grammaticaal juiste zinnen waarin de d’s en t’s gegarandeerd op de juiste plaats staan. Ik biedt bied de kerngedachten de plaats die ze verdienen, en geef zo nodig de titel een extra snufje aantrekkingskracht mee. Ik herstructureer waar nodig en snoei ook nog wel eens wat.

Het resultaat? Een verhaal waarmee u voor de dag kunt komen.

(En het mooiste: ik zet uw naam eronder!)

Wat kan ik voor u doen?

Laten we dat eens samen bespreken. Neemt u contact op?

Neem contact op